SenS uw partner

 

Een goede relatie

Een goede relatie is voor ons het fundament om samen met u te komen tot verrassende prestaties. Wij gaan onze relaties aan op basis van vertrouwen. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring, openheid en volledige inzet.

 

Een zakelijke partner

Als partners heb je een gezamenlijk doel of ideaal. Je bent bereid in elkaar te investeren en bent ervan overtuigd dat je op elkaar kunt rekenen.

Als zakelijke partner moet de investering tevens voldoende rendement opleveren.

Wij willen u graag beter leren kennen om te kijken wat we elkaar te bieden hebben en om na te gaan of onze samenwerking voldoende rendement oplevert.

 

Resultaatgericht

Als zakelijke partner en ondernemer zijn wij gewend om afgerekend te worden op de tevredenheid van onze klanten en op het bereiken van de afgesproken resultaten. Bij iedere opdracht nemen we onze verantwoordelijkheid, door helder te formuleren welke resultaten, binnen welk tijdbestek en met welk budget zullen worden gerealiseerd. En daar mag u ons ook op afrekenen.

 

Klankbord

Heeft u behoefte om eens te praten over bepaalde ontwikkelingen, nieuwe ideeën of hardnekkige problemen. Wij staan altijd voor u klaar om geheel vrijblijvend van gedachte te wisselen. Gewoon omdat het prettig is om met elkaar even de tijd te nemen om een actueel onderwerp door te lichten. Dit hoort voor ons bij een goede zakelijke relatie.

Even uitblazen

De boog kan niet altijd gespannen staan. Het is een goede gewoonte om van tijd tot tijd even te ontspannen. Om je gedachten te verzetten, tot rust te komen en met andere dingen bezig te zijn. Dit maakt je hoofd leeg en biedt ruimte voor vernieuwende ideeën.

We gebruiken daarvoor regelmatig Le Rocher, een mooie lokatie in Bretagne. Een comfortabele plek in een schitterende omgeving, die wij met plezier ook aan u, als relatie van SenS, ter beschikking stellen. Klik en laat u verleiden.

vakantiewoning le rocher

samenwerking
     © 2005 created by Towerweb