Persoonlijke ontwikkeling

Wat ga je morgen doen, om je wensen te realiseren?

Mensen ontwikkelen zich een leven lang. Ze ondernemen de meest uiteenlopende dingen, komen in allerlei situaties terecht en maken contact met zeer uiteenlopende individuen. Op deze wijze worden ze gevormd tot wie ze zijn.

Vaak kunnen we redelijk goed uit de voeten met onszelf. Maar soms willen we dingen, die ons om een of andere reden steeds niet lukken. We stellen het iedere keer uit, we beginnen er aan, maar stoppen al weer snel omdat we het veel te druk hebben, we doen het een beetje omdat we niet genoeg lef hebben om er voluit voor te gaan enzovoort.

Je dagelijkse gedrag zit dan het vervullen van je wensen in de weg. Het wordt tijd om het oude denken en doen af te breken en nieuw gedrag aan te leren.

Maar dat is sneller gezegd dan gedaan. De meeste mensen hebben enige hulp nodig om het 'oude' gedrag af te leren en het 'nieuwe' gedrag aan te leren. Misschien heeft u mensen om u heen, die u daarbij kunnen en willen helpen.

Ook kunt u gebruik maken van het boek 'met plezier presteren', waarin wordt beschreven hoe je met succes je doelen kunt bereiken en waarin je veel hulpmiddelen krijgt aangereikt. Je kunt ook deelnemen aan een van onze trainingsgroepen of gebruik maken van individuele coaching.

Kortom er is altijd een weg om je dromen in vervulling te laten gaan.

Onze kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling zetten wij ook in voor management development programma's en in-company programma's voor professionele ontwikkeling. Hierbij verbinden wij het leertraject aan het realiseren  van uw bedrijfsdoelstellingen. Een leuke en vooral bijzonder effectieve manier om op korte termijn zowel uw medewerkers te ontwikkelen als de prestaties van uw organisatie te verbeteren.

Ontwikkeling is veel meer dan het vergaren van nieuwe kennis. Het is vooral observeren en dingen doen, ervaringen analyseren en met elkaar bespreken, meningen vormen en nieuwe vaardigheden uitproberen. Door op verschillende manieren tegen dingen aan te kijken, meer van bepaalde zaken af te weten en door het delen van verschillende ervaringen, ben je in staat je eigen gedrag beter te sturen, de ander beter te begrijpen en samen beter te presteren.

     © 2005 created by Towerweb